Digitalt samspinn: Februar

01.03.2020

Da er februar over, og med det er også den første måneden av #digisamspinn20 på Instagram ferdig. Den korteste måneden i året gikk voldsomt fort, og det har kommet inn masse nyyydelige innlegg under emneknaggen! Jeg vil oppfordre alle til å gå inn og sjekke emneknaggen for masse nydelig inspirasjon. 

Månedens vinner får et kardeflak i deilige vårfarger. Fiberinnholdet i kardeflaket består av 50% NKS, 45% merino, og 5% silke. 

Jeg har kåret vinneren ved å la Google velge et tall mellom 1 og 19 (antall bilder som var inne på emneknaggen denne måneden), og vinnertallet ble 5! Det femte bildet fra toppen tilhørte @maritgd, og er et nydelig hespe med 50/50 Cheviot og Superwash Merino som skal få bli et sjal. Helt nydelig!


Gratulerer til Marit! Send meg en melding på Instagram, eller en mail så jeg kan sende premien til deg i posten :)

Dessverre måtte jeg stå over denne gang på grunn av en heftig betennelse i høyre skulder. Men vi er langt fra ferdig med samspinnet! Så om du også måtte stå over, eller om du ikke har fått med deg at det pågår et digitalt samspinn, har du sjansen til å slenge deg på igjen allerede nå.

Samspinnet fortsetter i mars med de samme reglene: 

  • Spinn minst 50 g garn med en plan, altså med tanke på et videre prosjekt. Prosjektet kan være hva som helst. Her setter egentlig bare fantasien grenser!
  • Legg ut på Instagram unner emneknaggen #digisamspinn20. 
  • Hver måned kåres det en tilfeldig vinner som får et ullprodukt fra Rent Oppspinn. Vinneren kåres her på bloggen!


Jeg ønsker alle en fin mars måned, og masse lykke til!